"Ik zie mezelf als een moderne troubadour. Ik ben ontroerd door harmonie, gratie, schoonheid, verwondering en nieuwsgierigheid."

Els als visuele verhalenverteller

Tijdens mijn opleiding als kunstdocent, nu reeds meer dan 25 jaar geleden, ontwikkelde ik een nieuwsgierigheid en een liefde voor beeldtaal en visuele verhalen.

Ik heb deze liefde in veel verschillende situaties in mijn werk ingezet. Ik maakte deel uit van van overheids- en stadsplanningsprocessen en werkte samen met internationale bedrijven waar ik de uitrol van nieuwe visies, strategieën, bedrijfsideeën en veranderingsprocessen in kaart bracht.

Als ‘beelden voeler’ verbind ik de puntjes voor mensen, vertaal ik ideeën, concepten en processen en creëer ik tastbare visuele resultaten.

Ik geloof echt dat het gebruik van beeldtaal ondersteunend is bij het creëren van bloeiende omgevingen waar kruisbestuiving moeiteloos en speelser kan plaatsvinden.

Wat me vooral gelukkig maakt is een bijdrage te kunnen leveren aan maatschappelijk relevante kwesties en projecten die het grotere geheel dienen en waar iedereen beter van wordt.

Els as a trainer & transformational facilitator

Mijn voornaamste passie is mensen helpen elkaar te begrijpen, creatief denken te stimuleren en de grote ideeën te helpen ontwikkelen.

Als trainer heb ik een echte passie om beeldtaal toegankelijk en meer bekend te maken voor mensen en teams in organisaties en in leeromgevingen.

Mijn verlangen is dat beeldtaal een natuurlijk onderdeel wordt van onze interactie en dagelijkse communicatie om meer betekenisvolle en inclusieve oplossingen te creëren.

Als transformationele facilitator werk ik met wat leeft in het huidige moment. In deze rol stap ik actiever in het visualisatieproces.

Geleid door nieuwsgierigheid word ik deel van het gesprek om ideeën te extraheren, culturele verandering te definiëren en visies te creëren, waardoor het transformationele proces visueel en tastbaar wordt.

Magie doet zich voor wanneer mensen 'zichzelf gehoord zien' ...

Mijn driedelige visie

Mijn visie is in de eerste plaats om een unieke blend van Heart IQ-vaardigheden en Earth Teachings over generaties, culturen en religies te onderwijzen en te delen om opnieuw de verbinding te maken met het zelf, de ander, de aarde en de grotere droom.

Ten tweede is het mijn doel een belichaamde magnetische stem te zijn die de originele verhalen en blauwdrukken van onze bron overbrengt en een levend, liefdevol voorbeeld zijn dat onze ware goddelijke aard uitdrukt door ons te verwonderen over het zich ontvouwende mysterie van het leven.

Ten derde is het mijn verlangen om gezonde, vruchtbare en harmonieuze plaatsen van transformatie te (co-)creëren waar mensen met vreugde kunnen samenkomen, zichzelf voelen, opnieuw kunnen verbinden, leren, afleren, uitdrukken, creëren en hun eigen liefdevolle en mooie omgevingen geworteld in het hart van het bestaan manifesteren.

In wezen wil ik mensen opnieuw verbinden met hun unieke scheppingskracht en hun moederland.

Ik wil mezelf toestaan en het leven de toestemming geven om zich op zijn eigen mysterieuze manier te ontvouwen terwijl ik mijn ervaring alchemiseer door me over te geven aan wat er op dit moment wordt uitgedrukt en wil worden uitgedrukt.