VISUALISATIES

Visuals om processen te ondersteunen, dialoog te creëren en uw boodschap over te brengen

Visuals om processen te ondersteunen, dialoog te creëren en uw boodschap over te brengen

Visuals en visuele sjablonen kunnen worden gebruikt in planningsprocessen van overheden en steden, waarbij de uitrol van nieuwe visies, strategieën, zakelijke ideeën en veranderingsprocessen voor organisaties in kaart worden gebracht.

Simpel gezegd, er zijn twee manieren om visuals en sjablonen te gebruiken

Visuals om het gesprek op gang te brengen bij ...

Visuals om uw boodschap over te brengen bij...

 • Processen
 • Strategieën
 • Road maps
 • Klanttrajecten
 • Cultuurveranderingen
 • Werknemerstrajecten
 • Stakeholder vergaderingen
 • Innovatie road map
 • Business cases
 • Organisatiestructuren
 • Tijdlijnen

REALISATIES

Hieronder vindt u enkele van mijn realisaties

Dit is wat sommige van mijn klanten zeggen over mijn werk...

Ik ben betrokken geweest bij tientallen projecten en heb jarenlang met veel van mijn klanten gewerkt aan duurzame samenwerkingen. Hier zijn enkele van hun stemmen.

Ik heb meerdere keren met Els samen gewerkt. Zowel als een innovatie-facilitator waarbij ze me ondersteunde om de gedachten en gevoelens van de teams waarmee ik werk te visualiseren, en als een visuele recorder. In beide settings is het een plezier om met haar samen te werken. Els voegt niet alleen prachtige beelden toe aan je vergadering, nog belangrijker voor mij is dat ze altijd de kamer binnenkomt met een gevoel van diepgeworteld geluk en dankbaarheid. Op haar eigen persoonlijke manier kan ze een warme, liefdevolle en open sfeer creëren die het EQ van zakenmensen wakker maakt.
Sara Pieters, Red Zezel Sara Pieters, Red Zezel
Levuur heeft al tientallen keren beroep gedaan op Els voor visuele ondersteuning en rapportage van participatieve evenementen. De kracht van een visueel verslag is groot. Deelnemers zien hun input onmiddellijk vertaald in een beelden, individuele afbeeldingen worden samengebracht in grotere concepten. Een visueel verslag blijft hangen en is zelfs een bron voor nieuwe gesprekken tussen mensen. Het is niet ongewoon dat groepen deelnemers zich verzamelen rond een visueel verslag om dieper in te gaan op zaken of hun ideeën verder te verdiepen. Eindelijk, dankzij een visuele verslaggeving, heb je goed materiaal om rapporten kracht bij te zetten. Els heeft ook vele mooie sjablonen ontworpen die we gebruiken in onze participatieve processen. Het voordeel van de aantrekkelijke sjablonen van Els is dat deelnemers zich creatief gestimuleerd voelen. Dit zorgt voor rijkere en waardevollere input tijdens gesprekken. Els heeft ogen op haar rug. In plaats van woorden en concepten op te pikken, "voelt" Els wat ze tekent. Haar contact met mensen is geweldig. Els heeft zowel de gave om zichzelf onzichtbaar te maken, maar kan eveneens deelnemers zichtbaar maken door haar afbeeldingen. Door haar werk voelen mensen zich gehoord en in onze processen heeft dit veel waarde. Bovendien is Els gewoon een geweldige dame om mee te werken.
Stef Setyaer, Levuur Stef Setyaer, Levuur
Naast haar artistieke tekenvaardigheden, maakte Els echt indruk op me met het vastleggen van alle hoogtepunten tijdens mijn workshop. Ik zou de hele sessie gemakkelijk kunnen samenvatten met behulp van haar visueel verslag als een krachtig raamwerk.

Een selectie van bedrijven waarmee ik co-creëerde

Ik heb samengewerkt met vele lokale, nationale en internationale organisaties en teams in vele sectoren.